Skip to content Skip to footer

Hakkımızda

Alfasen olarak, mühendis tabanlı kadromuz ile endüstriyel fabrikalara ekipman ve sistem üretiminde uzmanlaşmış bir firmayız. Tüm sistem ve makinelerimizin tasarımlarını ve üretimini kendi bünyemizde gerçekleştirerek, kalite ve yenilik konusunda öncü olmayı hedefliyoruz.

Fabrikalar için toz ve granül halindeki dökme hammaddelerin işlendiği tesislerde, depolama, yükleme, boşaltma, taşıma, tartım, dozajlama, toz toplama ve filtreleme gibi süreçlerde çalışan sistemlerde uzmanız. Kısa sürede 5000’in üzerinde silo filtresi ürettik ve ürünlerimizin birçoğu patentlidir. Çimento ve beton tesislerinden plastik ve kimya sanayine, gıda, demir çelik, alçı ve tarım sektörlerine kadar geniş bir yelpazede dünya standartlarında ve kalitesinde ürünler sunmaktayız.

Müşterilerimizin, ürünlerimizin kalitesi, tasarımı ve yeniliğine olan tutkumuzu paylaşmasından onur duyuyoruz. Alfasen olarak, her zaman en iyi çözümleri sunmaya devam edeceğiz.

Misyonumuz

Alfasen olarak misyonumuz, endüstriyel fabrikalara yönelik yüksek kaliteli, yenilikçi ve verimli ekipman ve sistemler tasarlamak, üretmek ve sunmaktır.

Mühendislik uzmanlığımız ve müşteri odaklı yaklaşımımız ile sektördeki ihtiyaçlara en uygun çözümleri sağlamak ve müşterilerimizin operasyonel verimliliğini artırmak için sürekli gelişim ve iyileştirme sağlamaktır. Ürünlerimizin kalitesi, güvenilirliği ve performansı ile endüstri standartlarını belirlemeyi hedefliyoruz.

Vizyonumuz

Vizyonumuz, global endüstriyel ekipman ve sistemler pazarında lider bir marka olarak tanınmak ve sektördeki teknolojik yeniliklere öncülük etmektir.

Yaratıcı çözümlerimiz ve patentli ürünlerimizle müşterilerimize değer katarken, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir üretim yöntemleriyle geleceğe katkı sağlamak istiyoruz. Alfasen olarak, dünya çapında tercih edilen ve güvenilen bir ortak olmayı hedefliyoruz.